Bruma's Trading en haar liefde voor Zuid Amerika

Hartelijk welkom op de website van Bruma’s Trading. Een website dat rijkelijk gevuld is met Food en Non Food producten uit heel de wereld en de Zuid Amerikaanse landen in het bijzonder.

C.J.P. Bruma (directeur) had als titel ook ontdekkingsreizer kunnen neerzetten. Altijd op zoek naar de meest waardevolle schatten van de wereld. Niet achter de telefoon vanuit Nederland, maar rondreizend tot in de diepst, ondoordringbare oerwouden of afgelegen landen waar zelden of nooit toeristen komen, weet hij als geen ander eeuwenoude, traditionele producten naar Nederland te importeren. of als u wenst, vanuit Nederland tot over alle landsgrenzen op plaats van bestemming te krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het vakgebied van import en export is een gecompliceerd en tijdrovende klus als u de juiste wegen niet kent. Bruma’s Trading heeft wereldwijde contacten en kent de regelgeving en de snelst mogelijke route richting Nederland en vice versa. Bij sommige producten is het van groot belang dat kennis vereist is. Denk aan klimaatbeheersing, opslag onder bepaalde condities. het zijn maar enkele voorbeelden waarin Bruma’s Trading u kunt ontlasten.


Onze kracht
De kracht van Bruma`s Trading is mede tot leven gekomen dankzij de beheersing van de Spaanse taal en het goede onderhoud van de vele persoonlijke contacten en zakelijke relaties in het netwerk van de heer Bruma, dat hij heeft opgedaan op zijn veelvuldige reizen door en langdurige verblijven in het Caribisch gebied & Zuid-Amerika.

Door het brede netwerk van Bruma`s Trading en de kennis/ervaring dat is opgedaan vanuit persoonlijke interesses in en betrekkingen bij de vele producten, kunnen wij de garantie bieden dat wij eerlijke en duurzame producten met een hoogwaardige kwaliteit en een gunstige prijs aan onze klanten leveren.