Aisha zeep

Aisha zeep: Deze klei / modder is afkomstig vanuit het hoge Peruaanse Andes gebergte van boven de 6000m hoogte.

Omschrijving: De witte arcilla modder/klei bevat vele helende eigenschappen en wordt van oudsher voor medicinale doeleinden gebruikt. Modder is een natuurlijk geneesmiddel dat zijn wonderbaarlijke kracht laat zien in pakkingen en baden. Natuurlijke modder vitaliseert, regenereert en activeert de bovenste huidlagen. en biedt vrijwel onmiddellijk zichtbare resultaten. Het zorgt voor veel warmte en heeft een ontspannende werking op gewrichten, spieren, het gehele lichaam maar ook de psyche. De natuurlijke modder is rijk aan mineralen, voedingsstoffen en huminezuren en heeft een reinigende werking op de normale tot droge huid. De modder geeft zijn waardevolle werkzame stoffen en sporenelementen aan de huid af en doet droge en rijpere huid er gladder en jonger uitzien.

Modder wordt toegepast als modderbad en -pakking en is heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten en huidproblemen. Verder pluspunt is dat de natuurlijke modder warmte opslaat. Anders dan water slaat de modder de warmte langer op en geeft deze ook weer gelijkmatiger af. Ideaal om het lichaam te verwarmen, spieren soepeler te maken en de beweeglijkheid van gewrichten te orderen.

Toepassingen: Aisha zeep (op de huid) is te gebruiken als een masker of kompres.

Voordelen witte klei:

  • Het heeft een ontgiftende en antibacteriële werking, waardoor het een uitzonderlijke hulp is voor het verwijderen van onzuiverheden. Het draagt ook bij aan de celregeneratie, een van de belangrijkste doelstellingen in de huidverzorging.
  • Door zich te ontdoen van dode huidcellen, bevordert het de groei en ontwikkeling van nieuwe cellen, ter voorkoming van rimpels en andere lijnen.
  • Dankzij de zure pH is het afgezien van het gezicht, ook ideaal voor het aanbrengen op vermoeide benen.
  • Rijk aan mineralen.
  • Is voor huidziektes zoals psoriasis , dermatitis , brandenwonden of wondjes een verzachtende balsem dat onmiddellijke verlichting biedt, pijn en ontsteking vermindert.
  • Helpt bij het voorkomen van verzakking verschijnselen en maakt de huid een stuk soepeler en steviger
  • Rijk aan anti-inflammatoire stoffen die de roodheid van de huid stopt en zelfs helpt bij het bestrijden van cellulitis en sinaasappelhuid.
  • Verfrist en hydrateert de huid.
  • Het werkt als een natuurlijke behandeling om spataderen te bestrijden.
  • Stimuleert de bloedsomloop en lymfestelsel.

Gebruiksaanwijzing: maak de huid nat met water en wrijf zachtjes de klei over uw huid. Laat het vervolgens 10 tot 15 minuten intrekken en spoel het af met water.

Aanbevolen dossering: 1 tot 2 keer in de week.

Ingrediënten: 100% zuiver biologisch, natuurlijk klei/modder en vrij van chemische toevingen als parfums.

 
Bestellen

Minimale afname 25 stuks.
Om te bestellen, klik HIER.